Rugaciune pentru Romani si pentru Romania

Dragi Romani,Pui de Dumnezeu,va chem alaturi de noi,in Grupul de Rugaciune:Terapia Iubirii -Love Therapy.

Va astept pe canalul de Youtube in direct aici:Stefan Ion cu Vestea Buna, https://www.youtube.com/channel/UCNyV_s2Q4leUl02a9rmwU4g?view_as=subscriber

 In data de 12 martie,la ora 21.oo sa ne strangem cat mai multi oameni de bine si sa ne rugam pentru Oameni si Tara. Acum la ceas de incercare sa chemam alaturi de noi pe Dumnezeu cu: Iubirea, Puterea,Adevarul, Credinta, Speranta, Mila, Intelepciunea, Rabdarea, Ordinea si Vointa Divina.Sa fim atenti la mesajele si viziunile transmise prin Mantuitorul Iisus Hristos. Sa fim constienti de ceea ce se doreste a urma.Sa fim loiali Luminii si Credintei stramosesti.

 Ramaneti conectati la Familie si Casa, ramaneti credinciosi valorilor morale, ramaneti Romani Crestini Adevarati.Totul are o limita, totul are o insemnatate, totul are o traire si o Fiintare. Avem o Constiinta treaza, avem Duhul Sfant care se afla in ajutorul nostru. Iisus Hristos ne-a spus ca va fi alaturi de noi pana la sfarsitul veacurilor. Acolo unde se aduna doi sau trei in numele meu,Sunt si Eu alaturi de ei.

 Sa avem asadar Crucea in inima si Credinta in Spiritul Nemuritor. Fie ca Sufletele noastre sa se regaseasca in Constiinta Hristica si Tatal/Mama Cereasca.