Vindecarea Sistemului Limfatic

Sistemul limfatic este folosit de corpul nostru pentru transportul deseurilor celulare,pentru combaterea infectiilor , parazitilor si pentru eliminarea grasimilor .

Sistemul limfatic este un sistem de aparare a organismului si de eliminare a deseurilor din corp.El este in concordanta directa cu sistemul circulator si ficatul.

Cancerul,hemoroizii,leucemia si venele varicoase sunt boli cauzate de sistemul limfatic si sistemul circulator.Toate bolile sistemului imunitar sunt direct legate de sistemul limfatic.

Timusul,splina si amigdalele sunt parti integrate din sistemul de reglare a sistemului limfatic.Rezerva de celule rosii se gaseste in splina,iar celulele razlete sunt efectiv distruse.

Cel mai bun remediu la sistemul limfatic este miscare.In lipsa miscari,nodulii limfatici se umfla excesiv si avem posibilitatea sa facem infectii si sa ne imbolnavim.

O alta cauza esentiala a afectiunilor sistemului limfatic este stresul,care afecteaza si supune corpul la ganduri,vorbe si fapte distructive.

Sistemul limfatic este de trei ori mai mare decat sistemul circulator si se gaseste in tot corpul de la cap pana la picioare.De aceea cancerul limfatic poate sa se raspandeasca usor in tot corpul.

Sistemul limfatic considera cancerul ca pe un virus,il izoleaza si umfla zona pentru a-l incercui,dar de cele mai multe ori se raspandeste usor pretutindeni.

In acesta situatie trebuiesc evitate masajele si drenajele limfatice,deoare ce pot sa raspandeasca si mai mult boala deja existenta.

Cel mai bun remediu este VINDECAREA PSIHICA si schimbarea in totalitate a convingerilor personale si cele de grup implementate in memoria noastra.

Este nevoie de o apropiere de Dumnezeu si de lucrat la constiinta proprie.Trebuie sa avem o descarcare de programe distructive si o conlucrare cu Divinitatea pentru depasirea problemelor.Vorbesc aici de o impacare cu Sinele nostru  si o impacare cu cei din jur.Vorbesc despre iertare a tuturor problemelor si o intelegere a Legilor Universale Divine.

Trebuie sa invatam sa ne bucuram de viata noastra.Trebuie sa putem confrunta viata asa cum este,cu respect si recunostinta.Trebuie sa avem curajul sa acceptam viata cu provocarile ei.

Trebuie sa stim cum sa extragem mineralele grele din sistemul limfatic.Putem avea mercur,plumb,cadmiu in corp si trebuie eliminate.

Vestea buna este ca putem trata cu succes bolile sistemului limfatic si putem actiona asupra sistemului psihic de vindecare.

Pentru programari sunati la tel:0744620846 sau www.stefanion.ro

Orice boala poate fi vindecata daca actionezi la timp si esti convins de vindecarea ta.