Ce este Suferinta ? Cum cred eu, ca putem evita Suferinta.

Ce este Suferinta?

Suferinta este o o indepartare de bucuria primordiala si o neintelegere a lui Dumnezeu.Perceptia mea despre Creator si despre Divinitate este compexa,este desavarsita si indiferent de ce propovaduiesc unii si altii,raman la convingerea ca Dumnezeu este BUCURIE.Suferinta este absenta bucuriei si inseamna ca vine ca o stare de absenta a starii esentiale.Suferinta poate fi curmata si nu este necesara  omului,daca intelegem sa traim in acord cu Legile Divine. Suferinta este cauzata de calcarea acestor legi care au fost infaptuite odata cu Facerea Universului.Suferinta apare cand alte forme de experimentare a IUBIRII,au fost epuizate.Suferinta nu este nicicum benefica si este cu atat mai ciudat ca multi aleg sa sufere in tacere si in indepartare de ceilalti.Suferinta este o lipsa de INTELEPCIUNE din partea omului cazut,afectat de frica,frustrare,vinovatie si manie.Suferinta vine ca o reactie a omului speriat,care reactioneaza nefericit la evenimentele din viata sa.Suferinta este un instrument ales gresit de fiecare om care nu stie Calea corecta spre Adevar si Viata.

Cum putem evita Suferinta?

Suferinta poate fi evitata simplu ,prin alegeri corecte si acceptarea evenimentelor cu Pace si Bucurie.Suferinta poate fi evitata prin ganduri,vorbe si fapte corecte in acord cu Vointa Divina.Suferinta nu este buna si trebuie impartasita celorlalti pentru ajutor si calauzire. Oamenii care aleg suferinta isi asuma statutul de victima spre drumul cunoasterii.

Dumnezeu ne doreste creatori si implicati activ in desavarsirea noastra.Dumnezeu ne doreste Bucurosi si Fericiti.Dumnezeu ne doreste Liberi si calauziti de Lumina si Iubire in toata existenta nostra.Dumnezeu ne vrea Binele pentru ca suntem copii LUI.Ce parinte ar dori altceva decat Bine,copiilor sai?

Traiti cu Bucurie,Iubire,Intelepciune,Lumina si descatusati de temeri nejustificate.

Dumnezeu este Iubire si niciodata nu ne doreste altceva decat Fericire. Traiti frumos si in armonie cu oamenii si tot Universul!Amin.