LEGILE UNIVERSALE-2-LEGEA CREATIEI

LEGEA CREATIEI

 Creatia este cel mai impresionant si mai minunat lucru din lume.Depaseste cu mult posibilitatea pe care o vom avea vreodata de a iubi si de a darui iubire celor din jurul nostru.Viata in sine este o mare minune,o minune a lui Dumnezeu,tatal creatiei si a universului nemarginit.Legea creatiei ne imbina sa participam zi de zi la ea si nu ne lasa sa stam deoparte.

  Universul este Dumnezeu si nimic nu se afla in afara lui.Universul suntem si noi ca parte a creatiei si avem tot ce este necesar sa participam creativ si inventiv la marea creatie.Suntem o mica si infima parte din el,dar suntem una si aceiasi cu EL.Viata ne este daruita pentru a participa si a ne implica in desavarsirea creatiei din noi.

  Ceea ce se afla in jurul si exteriorul nostru este o manifestare a ceea ce se intampla in interiorul nostru.In momentul in care reusim sa fim doar noi si iubirea divina in interior,in exterior vom fi inconjurati mereu de lucruri si oameni care ne sunt de folos si care ne trebuie.

   Asigura-te mereu ca in jurul tau se afla cu adevarat ceea ce iti doresti sa fie prezent,inconjoara-te cu ceea ce iti doresti in viata ta.

Suntem parte a creatiei si cream zilnic si noi la randul nostru.