CEA MAI BUNA METODA DE SLABIRE

   Greutatea excesiva este una din cele mai mari probleme cu care se confrunta omenirea la acest moment.Alimentatia neadecvata si o pierdere de incredere in propria persoana,ne transforma usor intr-o persoana care nu se mai regaseste in propriul corp.

   Omul are nevoie de protectie si atunci cand aceasta este nesigura se dezechilibreaza sistemul de aparare si contraatac la incercarile vietii.

   Cautam protectie ca sa nu fim loviti de criticism,abuz,sexualitate,avansuri sexuale si de o frica de viata in general.In plan psihic nesiguranta genereaza greutate ,insotita si de alte stari de depresie,anxietate sau atacuri de panica.Trebuie sa fim atenti ce viata alegem sa avem,deoarece trebuie sa alegem ceea ce ni se potriveste.

   Prea multi parinti infunda gura copilului cu multa mancare,indiferent care ar fi problema.Acesti copii cresc adulti si ori de cate ori au o problema,stau in fata frigiderului ca si cum acolo este rezolvarea.Educatia pe care o dam copiilor nostri si obiceiurile invatate pot sa fie cauze in viitor pentru marile lor probleme.

    Incepe o dieta impotriva gandurilor negative si greutatea ta se va regla automat.

    Iubeste-te si aproba-te,avand incredere in procesul vietii si simtindu-te in siguranta,pentru ca iti cunosti puterea mintii-aceasta este cea mai buna dieta.

    Nu te schimba ca oamenii sa te placa.Fii tu insuti si oamenii potriviti te vor iubi pe tine cel adevarat.

    Nu vei putea incepe urmatorul capitol daca vei continua sa il citesti mereu pe ultimul.

Programari la tel.0744620846.

Te astept,cu drag!