Afișez toate cele 6 rezultate

 • Terapia Iubirii – Vindecarea prin Conștiință Hristică

  Stefan Ion
  39.00 lei TVA inclus

  Oamenii s-au întrebat permanent în ultimii 2.000 de ani cum Iisus Hristos a făcut vindecările pe Pământ? Cum a fost posibil ca oamenii să învie din morți, orbii să vadă, leproșii să se curețe, orice suferință să dispară? Ei bine, am avut acces la toate minunile, am fost învățați ce este credința dar am pierdut esența. Terapia Iubirii – Vindecarea prin Conștiință Hristică te va învăța Calea ce este firească pentru fiecare om. Vei descoperi Legile după care funcționează acest Univers și modul în care poți să le integrezi în viața ta. Vei găsi aici o compilație de învățături ce aduc la un loc credința, psihologia, știinta, religia și medicina. Este o carte plina de Adevăr cu o vibrație înaltă ce lucrează ca un cristal încarcat, protector și plin de lumină.

 • Miracolul Salvării Îngerilor – Iubirea și Iertarea Lui Dumnezeu

  Ștefan Ion
  49.00 lei TVA inclus

  Miracolul Salvării Îngerilor, Iubirea și Iertarea lui Dumnezeu este o Carte Unică în conținut si soluții propuse, este o Revelație și o Misiune Sacră încredințată de Dumnezeu și Mântuitorul Iisus Hristos prin Puterea Duhului Sfânt, unui slujitor ce și-a asumat un rol de credință , iubire și luminare a semenilor săi. După aproape 40 de ani de pregătire și asumare a creșterii spirituale omul Ștefan Ion, acceptă provocarea supremă de a spune ceea ce este necesar, ceea ce a fost ascuns sub obroc, ceea ce merită să știm, pentru salvarea noastră.

  Pe spatele copertei de final stă scrisă mărturia unei discuții cu Dumnezeu:

  ,,Când l-am întrebat pe Dumnezeu: Câți Îngeri sunt acum pe Pămant? Răspunsul a fost șocant: 1.200.000.000 de oameni sunt Îngeri, acum pe Pămant! Toți pot fi salvați!

  În România trăiesc aproximativ: 3.100.000 de Îngeri.

  Află dacă ești și tu printre ei.
  Succes deplin în cunoaștere și în recunoașterea ta.”

 • Karma, Soarta, Destinul și Iubirea

  Șefan Ion
  99.00 lei TVA inclus

  Această carte își propune să lămurească cititorii despre existența pe Pământ, experiențele anterioare ți despre cum putem să ne armonizăm viața.

  Este o carte care depășește limitele minții și pătrunde adânc în Spirit, Suflet și Trup. Autorul stabilește corelații profunde ale ființei umane care își începe existența acum miliarde de ani și de atunci trăiește neîncetat.

  Se contopesc aici religia, psihologia, medicina, știința și lumea misterelor.

 • Bolile și cauzele spirituale

  Stefan Ion
  49.00 lei TVA inclus

  Bolile sunt întotdeauna de natură mentală. Orice boală are o cauză spirituală. Fiecare încălcare a Legilor Divine va fi plătită. Vindecarea se realizează prin Iubire Necondițională. Cartea îți va dezvălui multe secrete ale cauzelor, efectelor și vindecării prin iubire.

 • Relații Fericite, Iubirea este Miracolul Vieții

  Stefan Ion
  49.00 lei TVA inclus

  Relații Fericite, Iubirea este Miracolul Vieții, este o carte specială, scrisă de Ion Stefan, Psiholog, Terapeut, Scriitor și Îndrumator Spiritual Creștin Ortodox.

  Relațiile sunt Fericite, atunci când sunt Sacre. Relațiile sunt Sacre, când sunt tratate cu Sfințenie. Relația cea mai importantă este cu Sfânta Treime.

  Relația de salvare este Duhul Sfânt, Maica Domnului și Fiul De Dumnezeu, Iisus Hristos.

 • Dumnezeu ne binecuvântează zi de zi – Cartea Înțelepeciunii

  Stefan Ion
  49.00 lei TVA inclus

  VOLUMUL : DUMNEZEU NE BINECUVÂNTEAZĂ ZI DE ZI – CARTEA ÎNȚELEPCIUNII

  Psihologul și Terapeutul Ștefan Ion, după un studiu permanent de peste 30 ani, scoate acum a șasea carte. Volumul prezentat cuprinde esența învățăturilor primite prin Revelații Divine și cercetări amănunțite ale Adevărului, Iubirii și Luminii Lui Dumnezeu.

  Ai 366 de sfaturi înțelepte pentru aplicarea zilnic în viața ta, a familiei și a colaboratorilor tăi. Dorești cu adevărat să faci o schimbare majoră în viață, poți să găsești aici răspunsul la multe din întrebările tale.