Info Reiki

Maestrul Stefan Ion te poate initia in InfoReiki,de unde poti afla taine ale tale si ale celor cu care intri in contact.

Inforeiki combina tehnicine de Infoenergetica cu cele de Reiki,creand un sistem usor de inteles si cu care poti ajunge in sfere inalte ale cunoasterii spirituale si dezvoltarii umane.

Este un sistem magic care aplicat corespunzator te poate face un fin observator,un martor creator si un om care intelege Legile Divine si Esenta lui Dumnezeu.

Initierea Info Reiki are 3 grade:

Gradul I: studentul invata elemente de baza despre radiestezie,  tehnici radiestezice, masuratori, parametrii radiestezici, tipuri de energii folosite in cadrul sistemului, algoritmi pentru ca in final dupa acordaj sa poate folosi simbolurile sistemului aferente gradului I, cat si terapiile spirituale care se pot realiza cu cunostiintele gradului I.

Gradul II: studentul primeste prin initiere acces la folosirea la simbolurile InfoReiki plus gradul II, sunt prezentati alti parametrii radiestezici pentru acest grad de initiere , se prezinta modul de executare a meditatiilor InfoReiki Plus si de asemenea diferite tehnici/ terapii spirituale.

- Gradul III/ Maestru: se prezinta studentului modul de executare a meditatiilor InfoReiki Plus, de asemenea diferite tehnici/terapii, iar dupa primirea gradului de Maestru poate sa faca la randul lui studentilor sai initieri.

Ce presupune initierea Info Reiki?

- masuratori radiestezice cu ajutorul ansei si a raportorului;

- aflarea parametrilor de functionare a chakrelor, a campurilor, a organelor si a meridianelor;

- masurarea valorilor chakrelor, a campurilor si a organelor;

- masurarea gradului de curatenie energetica pentru oameni, animale, plante, organe, incaperi, case sau cristale;

- masuratori ale starii de sanatate, ale energizarii sau a curateniei corpului;

- folosirea algoritmilor de curatare, energizare si refacere, pentru anihilarea energiilor negative si a programelor malefice;

- inlaturarea cauzelor care duc la imbolnavire si a situatiilor care nu sunt benefice, invatand sa optimizezi viata de zi cu zi, lucrând cu Sfanta Treime;

- aflarea problemelor, a blocajele si a atacurilor PSI;

- in Info Reiki se lucreaza cu algoritmi, sfere de curatare, spatii si discuri rotative, precum si cu simboluri de disipare a energiilor stagnante, de implementare a informatiilor, de stergere a informatiilor negative si a algoritmilor malefici;

- se activeaza sabia de lumina pentru taierea stringurilor si purificarea incaperilor;

- prin simbolul de maestru, se realizeaza conectarea si alimentarea de la Sursa.