Iisus din Nazareth Healing Ray

Maestrul Stefan Ion te poate ajuta in initierea Razei Vindecatoare al lui Iisus Hristos.

Iisus din Nazaret, cunoscut si ca Iisus Hristos, este figura centrala a crestinismului, care il vede ca pe Mesia predicat in Vechiul Testament, si in care majoritatea traditiilor crestine il recunosc ca Fiul lui Dumnezeu si ca Dumnezeu intrupat.

Principalele surse de informare cu privire la viata lui Iisus invataturile sunt cele patru Evanghelii ale Noului Testament, in special Evangheliile sinoptice (Matei, Marcu și Luca), desi unii invatati sustin ca alte texte, cum ar fi Evanghelia apocrifa a lui Toma, sunt la fel de relevante pentru cunoasterea noastra a lui Iisus istoric.

Raza vindecatoare a lui Iisus din Nazaret este o energie de auto-vindecare. Iisus din Nazaret Ray de vindecare, acest sistem nu este despre religie, ci despre Isus din Nazaret si minunile sale bine documentate de vindecare. Oricine poate folosi aceasra raza vindecatoare a lui Iisus din Nazaret, nu conteaza ce religie ai sau ce credinta, aceasta raza cuprinde indrumarea divin pentru a vindeca.

Iisus din Nazareth Healing Ray are propria sa inteligenta si vointa "Du-te acolo unde este nevoie", intotdeauna pentru binele cel mai inalt al tuturor celor in cauza.

Iisus al Nazaretului vindecare Ray este o vindecare si functioneaza pe mai multe niveluri, corespunzatoare functiilor sistemului celor sapte chakre principale.

 

Beneficiile initierii Iisus din Nazaret Healing Ray

 

Chakrele asupra carora lucreaza raza vindecatoare a lui Iisus din Nazaret sunt:

Chakra inimii - ajuta la iertare si iubirea neconditionata, vindeca ranile sufletesti suferite

Chakra celui de-al treile ochi - deschide mai departe cel de-al treile ochi spre indrumarea divina

Chakra gatului - ajuta sa aliniati cuvintele si actiunile voastre cu intentia divina; ajuta sa folositi cuvintele ca sa  vindece si sa nu ii raneasca pe altii

Chakra plexului solar - aici vindeca respectul de sine si autenticitatea

Chakra sacrala - ajuta la echilibrarea emotionala si aduce alinierea cu scopul sufletului, respectul fata de ceilalti si recunoasterea altora ca fiind fiinte Divine -  Creatia lui Dumnezeu

Chakra radacina-  curata rezidurile energetice care interfereaza cu impamantarea in Pamant, elibereaza temerile si activeaza sentimentul de siguranta si securitate

Mai multe poti vedea abonandu-te pe Youtube la Vestea Buna cu Stefan Ion sau la tel.0744620846.

Viziteaza si site:www.stefanion.ro