Buddha al Medicinei-Vindecator al Luminii Lapis-Lazuli

Maestrul Stefan Ion-te initiaza in Buddha al Medicinei Vindecator al Luminii Lapis-Lazuli(Medicine Buddha Reiki)

Buddha al Medicinei este un Buddha al Vindecarii. El mai poarta si numele Bhaisajyaguru, fiind unul dintre aspectele lui Buddha, o fiinta iluminata, ce se ocupa cu vindecarea suferintelor fizice si psihice.

La un moment dat, in trecutul indepartat, Buddha al Medicinei a fost o fiinta umana, un bodhisattva care, pe parcursul incarnarilor sale, in aspiratia sa catre statutul de Buddha, si-a definit directiile de actiune in vindecarea tuturor fiintelor aflate in suferinta.

Din punct de vedere istoric, se crede ca este utila meditatia asupra imaginii lui Buddha al Medicinei si preaslavirea mantrei sale, cu dorinta de a alina suferinta si de a atinge iluminarea.

Buddha al Medicinei protejeaza fiintele de boli fizice sau mintale si de alte primejdii sau obstacole si le ajuta sa elimine ura si ignoranta, ce reprezinta sursa tuturor bolilor si a pericolului. Acesta este Doctorul Buddha.

Buddha al Medicinei, Vindecator al luminii Lapis-Lazuli

Cei 7 Buddha ai Medicinei sunt foarte puternici, nu numai pentru vindecarea bolilor, ci si pentru purificare, atat a mortilor, cat si a viilor. Practica lui Buddha al Medicinei ii poate purifica chiar si pe cei care deja au murit si ii poate elibera de suferinta. De asemenea, aceasta este foarte puternica pentru aducerea succesului temporar sau permanent.

Este importanta rugaciunea zilnica la Buddha al Medicinei, nu numai pentru vindecarea bolilor, ci si pentru ca practicile Dharma si celelalte activitati sa aibe un adevarat succes.

Daca ne confruntam cu un dezechilibru: o boala, o suferinta fizica, mentala sau emotionala, o dizarmonie, o lipsa de abundenta sau orice ne produce suferinta si durere, noi putem solicita ajutorul si ne putem conecta vibrational la energia vindecatoare a acestei entitati de lumina – Buddha al Medicinei si Vindecarii.