Preot si Reverend in Ordinul lui Melchisedec

Maestrul Stefan Ion-Preot si Reverend in Ordinul lui Melchisedec.

Dupa o evaluare si anumite etape de crestere spirituala poti sa devii Preot si Reverend in Ordinul lui Melchisedec,cel care este Preotul Dumnezeului cel Preainalt.Este cel mai inalt grad de preotie a lui Dumnezeu.

Preotul Melchisedec este o fiinta deosebita a istoriei acestei Planete-Mama Pamant,probabil cel mai misterios dintre toti cei care au locuit pe aici.El vine din Cer si pleaca in Cer,dupa ce isi indeplineste misiunea si lasa randuiala dupa care si Iisus Hristos a fost facut Arhiereu in veac.Iata cum este El prezentat in Biblie,in Evrei 7,versetele 3-4:

“Fără tată, fără mamă, fără spiţă de neam, neavând nici început al zilelor, nici sfârşit al vieţii, ci, asemănat fiind Fiului lui Dumnezeu, el rămâne preot pururea. Vedeţi, dar, cât de mare e acesta, căruia chiar patriarhul Avraam i-a dat zeciuială din prada de război.”

Vedem foarte clar ca i se inchina marele  Avram si asta are o insemnatate imensa pentru toti si pentru cei care vor si pot sa inteleaga.Iata ce ni se prezinta in Biblie(Geneza 14:18-20)

“18. Iar Melhisedec, regele Salemului, i-a adus pâine şi vin. Melhisedec acesta era preotul Dumnezeului celui Preaînalt. 19. Şi a binecuvântat Melhisedec pe Avram şi a zis: “Binecuvântat să fie Avram de Dumnezeu cel Preaînalt, Ziditorul cerului şi al pământului. 20. Şi binecuvântat să fie Dumnezeul cel Preaînalt, Care a dat pe vrăjmaşii tăi în mâinile tale!” Şi Avram i-a dat lui Melhisedec zeciuială din toate” .

. Scrierile din Noul Testament arată că Hristos a fost “un preot din ordinul lui Melhisedec“, indicând un legământ mai vechi și mai profund mai mult cu Dumnezeu decât cu linia lui Avraam.

Vedem chiar ca el introduce ca simbol painea si vinul cu care binecuvanta in numele lui Dumnezeu.Preotia in Ordinul lui Melchisedec are o vechime de 4.000 de ani si in permanenta serveste omenirea dar si alte sisteme planetare.Dupa initierea in Ordinul lui Melchisedec,energia sa lucreaza permanent in extinderea constiintei si a campurilor energetice

Melchisedec este Inalt Preot al Ordinului Cosmic al lui Melchisedec, care ii include pe toti cei ce servesc sub indrumare divina. Melchisedec daruieste omenirii libertate, iertare, creativitate, alchimie, transformare si ritual sacru. El are grija de Sfantul Graal si de Flacara Vietii.

Aceasta initiere racordeaza la constiinta Melchisedec si la darurile Divine si ale fiintelor de lumina cu care lucreaza el.

Astazi, dupa aproximativ alti 2000 de ani, Hristos ofera din nou posibilitatea comuniunii cu Dumnezeu, prin initierea in Preotie Melchizedec, prin care se acceseaza campul energetic al initiatului, prin punerea in legatura cu energia specifica a lui Melchizedec.

Marea Fratie Alba Universala este compusa din Fiintele Ierarhiei Cosmice. Scopul ei principal este de a asista planetele si civilizatile in evolutia lor. Marea Fratie Alba observa procesul de evolutie al tuturor fiintelor si le ofera sprijinul atunci cand este cazul.

Ordinul lui Melchisedec este un grup al Inteligentelor Universale, aflat sub obladuirea Creatorului, care administreaza darurile Lui Dumnezeu ce exista prin Duhul Sfant, influentand starile fizice, mentale si spirituale ale existentei. Cei din Ordinul lui Melchidesec sunt Fii ai Luminii care au ales sa se intrupeze si sa dovedeasca eliberarea sa si ajutorul in transformarea Pamantului.

Oricine doreste sa sa faca un salt in spiritualitate poate accesa cel mai inalt grad al preotiei.

Va puteti programa la tel:0744620846 sau www.stefanion.ro

Nu uitati sa va abonati pe Youtube:Vestea Buna cu Stefan Ion,de 10 ani alaturi de voi.