DESPRE MINE

Bine ai venit pe pagina mea!

Mă numesc Ștefan Ion, de Profesie Psiholog, Consilier Creștin-Ortodox,Terapeut Crestin-Ortodox, Terapeut Vindecare Reconectivă si Reconectare (gradul 1,2,3), Preot Melchisedek, Maestru Reiki, Maestru Karuna Reiki, Maestru Inforeiki, Maestru Gendai Reiki, Maestru Shambala MDH, Maestru of Seven Facet Seikim, Specialist Raze Inițiatice, Cromoterapeut, Hipnoterapeut, Reflexoterapeut, Specialist EFT-Tehnica Eliberării, Specialist Presopunctură, Aromaterapie, Masaj cu lumină, Consilier Dezvoltare Personala.
Fac curățări de case, spații, terenuri.
Fac dezlegari de toate problemele știute sau neștiute (vrăji, farmece, blesteme etc).
Fac diagnosticari de boli, cauze fizice, emoționale, mentale, spirituale si energetice.
Elimin frica imediat, intr-o singura ședință (o frică pe ședința).


Am acumulat aceste cunostinte in multi ani de munca, provocari si incercari pe scara evolutiei si a inaltarii spre cunoastere. Am avut oportunitatea sa cunosc Iubirea si Lumina lui Dumnezeu, sa vin in contact cu oameni minunati.
Sunt recunoscător tuturor celor de la care am învațat: 
maeștri, preoți, călugări, doctori, psihologi, terapeuti, oameni simpli si plini de har, oameni de bună credință. Multumesc pacienților mei si tuturor celor care lucreaza la înaltarea semenilor prin Iubirea Aproapelui. Consider că Lumina si Iubirea pot sa schimbe din temelii Conștiința umană. Vreau să sădesc in sufletul oamenilor: pacea, speranța, încrederea, iubirea, lumina, nădejdea, milostenia, cumpătarea, alegerea binelui si compasiunea.
Cred si marturisesc ca Slujesc Sfanta Treime, Dumnezeu Tatăl, Domnul Iisus Hristos, Duhul Sfânt, Maica Domnului, Ierarhiile Ceresti, Maeștri si Domnii Luminii, Ingerilor si Ghizilor de Lumină. Cred si marturisesc că eu de unul singur nu aș face nimic, fară ajutor divin. Cred și mărturisesc că mă pun în slujba lui Dumnezeu, a Oamenilor, a Adevarului și indiferent cât de îngustă și strâmtă va fi calea spre Inalțare, voi pași cu credința și încredere.


Am avut de mic copil preocupări spre cunoștere, sănătate si vindecare. Bunica mea îmi povestea despre taina vindecării cu plante, îmi arăta toate florile si ierburile cu leac. Cred ca am avut întotdeauna o curiozitate deosebită sa invat lucruri de la oamenii cu har.  Am fost fascinat in preajma lor si dornic să evoluez spiritual. Visul meu a fost să dăruiesc cunoștere si sfaturi atunci când consider că pot fi de folos. Mi-am dorit tot timpul sa găsesc soluții acolo unde medicina se oprea si unde medicii se dovedeau depașiti de situație. Nu blamez niciodată pe nimeni, dar consider că la acest moment religia, medicina si psihologia trebuie să facă front comun in eradicarea bolilor, a săraciei, a ignoranței, în propășirea binelui si adevăratelor valori.

Știu un lucru demonstrat zi de zi, Medicul si Terapeutul tratează, dar numai Dumnezeu aduce vindecarea. Doresc din tot sufletul să dăruiesc cu voia Lui Dumnezeu tot ce am acumulat drept cunoștere si să aduc lumina in suflet oamenilor, care nu gasesc solutii la incercarile vietii. Adevărata schimbare începe cu noi și se termină cu noi. Tot ce trăim se petrece in Spiritul, Sufletul, Trupul, Mintea noastră care este conectată la întreg Universul. Părem mărginiți, așa ni se spunem mereu, însa suntem o infinitare de valori, energii, vibrații și mai presus de toate suntem nemuritori. Așa că nu vă temeți, aveți credința si totul va fi bine. Urmați Calea, Adevarul și Viața, pe Iisus Hristos si veți avea Lumina Vieții si Înalțarea spre Dumnezeu.

In 2004 medicii din Galați m-au anunțat ca nu pot sa facă nimic pentru ca soția mea să rămană în viața. Am căutat si alte terapii complementare si alternative pentru salvare si astăzi este in continuare alături de familie. Vă sfatuiesc din toată ființa mea sa nu deznadăjduiți niciodată, să va rugați să întalniți oamenii de care aveți nevoie în încercarile vieții. Tot ce vine la noi vine cu scopul evoluției noastre spirituale, mentale, emoționale, energetice si fizice. Nimic nu este la întâmplare, totul are un sens și o logică divină. Aveți încredere și totul va fi desăvârșit.

Acum sunt la dispoziția dumneavoastră cu setul de terapii complementare si alternative. Doresc să aduc un dram de iubire, speranță, lumină, fericire, pace si bucurie aproapelui meu.
Idealul meu in viața este aflarea adevarului, dobandirea si unirea cu Conștiința Hristică.
Iisus Hristos spunea: ,,Cunoașteți Adevarul, iar Adevarul vă va face liberi". Da, adevarul este acela care ne eliberează. Activitatea care ne permite sa ajungem la adevar este identificarea cu Dumnezeu - Creatorul nostru. Acela care se identifica cu Creatorul, devine unul cu El, poseda Adevarul si este Liber!
Suntem Fii si Fiice de Dumnezeu, suntem uniți prin Scânteia Divină și suntem Frați cu toții.
Va Iubesc si mă dăruiesc Vouă!

Sanatatea ta reflecta nivelul tău de Conștiință.

Esenta fericirii este Sănatatea.