Carti

Miracolul Salvarii Ingerilor - Iubirea si Iertarea Lui Dumnezeu

Stefan Ion

Miracolul Salvării Ingerilor, Iubirea și Iertarea lui Dumnezeu este o Carte Unică în conținut si soluții propuse, este o Revelație si o Misiune Sacră încredintată de Dumnezeu si Mantuitorul Iisus Hristos prin Puterea Duhului Sfant. Cand l-am întrebat pe Dumnezeu: Cați Ingeri sunt acum pe Pămant? Răspunsul a fost șocant: 1.200.000.000 de oameni sunt Ingeri,acum pe Pămant! Toți pot fi salvați!

În Romania traiesc aproximativ: 3.100.000 de Ingeri. Află dacă ești și tu printre ei. Succes deplin in cunoaștere si in recunoașterea ta.

Citește și fă o schimbare în viața ta, a familiei, a prietenilor tăi și a societății!

Cu iubire, recunoștință și prețuire,

Psiholog-terapeut - Ion Ștefan

67 Lei

49 Lei

Adauga in cos

Terapia Iubirii - Vindecarea prin Constiinta Hristica

Stefan Ion

Oamenii s-au intrebat permanent in ultimii 2.000 de ani cum Iisus Hristos a facut vindecările? Cum a fost posibil ca oamenii sa invie din morti, orbii sa vada, leprosi sa se curete, orice suferinta sa dispara. Am avut acces la toate minunile, am fost invatati ce este credinta dar am pierdut esenta. Terapia Iubirii - Vindecarea prin Constiinta Hristica te va invata Calea ce este fireasca pentru fiecare om. Vei descoperi Legile dupa care functioneaza acest Univers si modul in care poti sa le integrezi in viata ta. Vei gasi aici o compilatie de invataturi ce aduc la un loc credinta, psihologia, stiinta, religia si medicina. Este o carte plina de Adevar cu o vibratie inalta ce lucreaza ca un cristal incarcat si protector. Constiinta Hristica este egregorul cel mai complex al acestei Planete si Mama Pamant este extrem de bucuroasa ca Unicul Fiu al lui Dumnezeu a poposit aici cu invataturile sale si le-a impartasit cu noi.

Cumpara asadar o carte care te va schimba intr-un mod miraculos si spectaculos. Este timpul schimbarii si ascensionarii spre infinitul nemuritor al lui Dumnezeu!

47 Lei

39 Lei

Adauga in cos